Verslag Zeeuws Mamma Nieuwjaarsduik

Verslag Zeeuws Mamma Nieuwjaarsduik:

Op 1 januari doken namens Zeeuws Mamma een 50-tal bikkels het koude Noordzeewater in. In een intieme sfeer werd omgekleed in Boka Bizarro Beach op het Nollehoofd en vervolgens onder luid gejoel met de originele Zeeuws Mamma muts op het hoofd een duik genomen in het ijskoude zeewater. En wat een luxe; Niet aan- en omkleden op het koude strand, maar heerlijk warm in het mooiste strandpaviljoen van Zeeland! Ans en Roger van Boka Bizarro Beach van harte bedankt. Dat doen we volgend jaar weer!!

  • Nieuwjaarsduik Zeeuws mamma 1

    Nieuwjaarsduik Zeeuws mamma 1

  • Nieuwjaarsduik Zeeuws mamma 3

    Nieuwjaarsduik Zeeuws mamma 3

  • Nieuwjaarsduik Zeeuws mamma 2

    Nieuwjaarsduik Zeeuws mamma 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

*