Open huizenroute vrijwilligers

Om inzicht te geven in de doelstelling van de stichting doet Zeeuws Mamma mee aan de openhuizenroute voor vrijwilligers a.s. zaterdag 7 maart van 11 tot 15 uur. Zeeuws Mamma ontvangt u in het OCM aan de Langeviele 47 te Middelburg.

Stap gerust binnen en neem een folder mee van Zeeuws Mamma of praat met één van onze vrijwilligers. Ook hebben we een levensboom waar iedereen iets persoonlijks in kan hangen. Iedereen heeft wel een speciale boodschap voor een speciaal persoon, alleen brengen wij deze boodschap niet altijd over of krijgen wij de mogelijkheid er niet toe.

Zeeuws Mamma is een stichting die leven en liefde benadrukt, daarom zullen wij zorgen voor een levensboom waarin iedereen zijn of haar boodschap kan achterlaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

*