20-11-2014 Informatieve bijeenkomst “ Borstkanker …en nu?”

Zeeuws Mamma heeft een drietal medici uitgenodigd te spreken over de verschillende vormen van borstkanker, de behandelmogelijkheden en de impact die de ziekte heeft op het gezin. De lezingen beginnen om 19.30 uur en de zaal is open vanaf 19.00. Toegang is gratis. Klik hier voor het programma.

2 reacties op 20-11-2014 Informatieve bijeenkomst “ Borstkanker …en nu?”

  1. Lieve Bo en familie, heel veel succes met jullie mooie initiatief. Ik ben er trots op dat ik jullie website heb mogen maken en ik wens jullie heel veel succes met de Stichting. Over media-aandacht hebben jullie in ieder geval niet te klagen. 🙂

    • Lieve Hans en Marcel,

      Wat is het geweldig dat er nog bedrijven zijn als la Dolce Vita Marketingadvies en BOOM Communicatie die zich kostenloos inzetten voor prachtige initiatieven zoals die van onze Bo. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe blij we zijn met jullie medewerking en het prachtige resultaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

*